Cosul meu

0

Aparat de ras Bic 3 Sensitive 4 buc / punga

AcoMarket va recomanda, aparatul de ras Bic 3 Sensitive pentru barbati cu piele sensibila asigura un barbierit eficient la un pret foarte avantajos.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1399 Lei


Aparatul de ras Bic 3 Sensitive pentru barbati cu piele sensibila asigura un barbierit eficient la un pret foarte avantajos. Banda lubrifianta cu Aloe si vitamina E cat si cele 3 lamele ajuta la obtinerea unui aspect fin al pielii si inlesneste un barbierit confortabil si comod. Nu lasati la indemana copiilor. Pret per 4 buc / set.

Adauga opinia ta

Pret 13,99 Lei
Brand BIC
Tip produs APARAT RAS
Pentru ADULTI
Tip ten SENSIBIL
Nr. lame 3

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.