Cosul meu

0

Apa micelara pentru ten normal/mixt L'Oreal 400 ml

AcoMarket va recomanda, apa micelara pentru ten normal/mixt L'Oreal, este o solutie care curata si indeparteaza machiajul, fiind potrivita pentru tenul normal/mixt.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

3336 Lei


Apa micelara pentru ten normal/mixt L'Oreal este o solutie care curata si indeparteaza machiajul, fiind potrivita pentru tenul normal/mixt. Utilizare multipla: curata, indeparteaza machiajul, calmeaza orice zona a fetei: ten, ochi, buze. Este hipoalergenica si nu contine alcool.

Adauga opinia ta

Pret 33,36 Lei
Brand L'OREAL
Tip produs APA MICELARA
Tip ten NORMAL
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.