Cosul meu

0

Apa de gura Parodontax 500 ml

AcoMarket va recomanda, apa de gura Parodontax, este o apa de gura pentru utilizare zilnica, cu rol antibacterian care ajuta la reducerea placii bacteriene in combinatie cu periajul dentar, astfel incat sa ajute la mentinerea sanatatii gingiilor

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1698 Lei


Apa de gura Parodontax 500 ml este o apa de gura pentru utilizare zilnica cu rol antibacterian care ajuta la reducerea placii bacteriene in combinatie cu periajul dentar, astfel incat sa ajute la mentinerea sanatatii gingiilor. Contine fluor si clorhexidina. Studiile clinice au demonstrat ca apa de gura Parodontax indeparteaza cu pana la de 3 ori mai multa placa bacteriana decat periajul utilizat singur. Rolul fluorului este de a ajuta la intarirea dintilor si la prevenirea cariilor.

Adauga opinia ta

Pret 16,99 Lei
Brand PARODONTAX
Tip produs APA DE GURA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.