Cosul meu

0

Apa de gura Oral-B Complete Cool Mint 500 ml

AcoMarket va recomanda apa de gura Oral-B Complete, contine un agent antibacterian testat clinic care ajuta la reducerea placii bacteriene.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei


Apa de gura Oral-B Complete contine un agent antibacterian testat clinic care ajuta la reducerea placii bacteriene. Ajuta la combaterea respiratiei urat mirositoare, avand o aroma de menta proaspata. Se recomanda clatirea in jur de 30 de secunde pana la un minut. Apa de gura nu inlocuieste periajul dentar ci completeaza efectul acestuia.

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand ORAL-B
Tip produs APA DE GURA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.