Cosul meu

0

After Shave Denim Black 100 ml

AcoMarket va recomanda, after Shave Denim Black 100 ml calmeaza imediat pielea proaspat rasa, prin reducerea arsurilor de ras si orice sentiment de disconfort dupa ras.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1560 Lei


After Shave Denim Black 100 ml este o lotiune dupa ras ce prezinta un parfum bogat si puternic care ramane pe piele, va ofera un finisaj neted, satisfacator pentru intreaga zi. Calmeaza imediat pielea proaspat rasa, prin reducerea arsurilor de ras si orice sentiment de disconfort dupa ras.

Adauga opinia ta

Pret 15,60 Lei
Brand DENIM
Tip produs AFTER SHAVE
Tip ten NORMAL
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.