Cosul meu

0

Absorbante Bella Perfecta Blue 20buc + Bella Panty Herbs

AcoMarket va recomanda, absorbantele Bella Perfecta Blue 20buc + panty, iti ofera protectie si siguranta maxima si nu contin parfum.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1250 Lei


Absorbante Bella Perfecta Blue 20buc + panty sunt absorbante igienice subtiri, cu doar 2 mm grosime, invizibile chiar si sub articole de imbracaminte foarte stramte. Suprafata din netesut moale Extra Soft, este delicata cu pielea si protejeaza impotriva aparitiei iritatiilor. Stratul exterior al absorbantelor permite pielii sa respire, asigurand astfel confort sporit, iar sistemul SEP de extra protectie previne scurgerile laterale. Cadou Bella Panty Herbs 18 buc

Adauga opinia ta

Pret 12,50 Lei
Brand BELLA
Tip produs ABSORBANTE
Utilizare ZI
Cantitate 21 - 50 buc.

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.