Cosul meu

0

Absorbant mirosuri Bozo Air Fresh 0.5l

AcoMarket va recomanda absorbant mirosuri Bozo Air Fresh 0.5l, un produs ce actioneaza eficient impotriva mirosurilor neplacute din incaperi si din orice spatii inchise.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

3210 Lei
Absorbant mirosuri Bozo Air Fresh 0.5l is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Bozo Air Fresh absorbant mirosuri este un produs ce actioneaza eficient impotriva mirosurilor neplacute din incaperi si din orice spatii inchise. Absoarbe mirosurile neplacute din haine, perdele, tapiterie, bucatarie ( ceapa, peste, varza, etc), precum si mirosul de fum de tigara, de animale de companie. Bozo Air Fresh este ideal pentru locuinte, hoteluri, restaurante, incaperi mari (sali de conferinte, sali de sport, vestiare, etc.) si autovehicule. Are actiune dubla, eliminand orice fel de miros nedorit si creand o atmosfera placuta si plina de prospetime. Se utilizeaza in hoteluri sau domenii conexe cu efect maxim asupra tesaturilor, lenjeriilor, perdelelor, draperiilor si covoarelor.

Adauga opinia ta

Pret 32,01 Lei
Brand BOZO
Tip ALTELE
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.